Δεύτερη θέση στο Περιφερειακό και πρόκριση για Κοζωνάκη στην Προεθνική ομάδα

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε να σφραγίσει ο Νίκος Κοζωνάκης στο πλαίσιο του Περιφερειακού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 23 και 25 Μαρτίου στην Ανδρο.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να εξασφαλίσει τη 2η θέση στα Optimist στα Αγόρια, διάκριση που τον φέρνει στην Προεθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας. Μάλιστα, αρχής γενομένης από το Σάββατο 31 Μαρτίου μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου θα αγωνιστεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση στην Εθνική ομάδα και να μπορέσει να ξαναλάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά.

Χάρη στην επίδοσή του, ο Κοζωνάκης που ήταν επίσης 6ος στη γενική, εξασφάλισε μία ακόμα πρόκριση η οποία αφορά το ομαδικό πλήρωμα στα Optimist για τα δύο πρώτα αγόρια και τα δύο πρώτα κορίτσια από κάθε κατηγορία. Μάλιστα, αμέσως μετά τους αγώνες για την Εθνική ομάδα θα ακολουθήσει τη Μεγ. Τετάρτη 4 Απριλίου αυτή η νέα αγωνιστική πρόκληση για τον Κοζωνάκη στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετείχε όμως στο Περιφερειακό με τρία ακόμα παιδιά τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μανώλη Λογοθέτη, που αναδείχτηκε 68ος στη γενική, τον Αντώνη Σταυρουλάκη που βρέθηκε στην 78η θέση και τη Μελίνα Φυλλαδιτάκη, η οποία κατετάγη 83η στη γενική κατάταξη.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει και πάλι να ευχαριστήσει θερμά την ΑΝΕΚ LINES για τις εκπτώσεις που παρείχε στα εισιτήρια, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο Alpine Travel και τον κ. Γιώργο Αντωνακάκη για τη χορηγία ενός 7θέσιου αυτοκινήτου για την αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ28/03/2019

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ιστιοπλοΐας για σκάφη ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ26/03/2019

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Ο ΚΟΖΩΝΑΚΗΣ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΦΥΛΛΑΔΙΤΑΚΗ

Μία μεγάλη διάκριση κατάφερε να σημειώσει ο Νίκος Κοζωνάκης στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στη Ρόδο. Ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ