Χρυσές και στο κόμπο οι νεάνιδες!

Συνεχίζεται με επιτυχία η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων.

Τα κορίτσια κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση και στο αγώνισμα του κόμπο, διπλασιάζοντας έτσι τα χρυσά μετάλλια, καθώς όπως είναι γνωστό αναδείχτηκαν νικήτριες και στο τεχνικό ομαδικό.

Στο τεχνικό σόλο, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη κατέκτησε την 4η θέση ενώ στο ελεύθερο σόλο ήταν 5η, η δε Γαρυφαλιάνα Νίκου αναδείχτηκε 6η στο αγώνισμα του ελεύθερο σόλο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο στο κολυμβητήριο Βόλου είναι τα εξής:

ΚΟΜΠΟ

1η θέση – 77.2667β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματική Δημητρακοπούλου Παρασκευή)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΛΟ

4η θέση – 77.2876β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια

20ή θέση – 68.6548β.: Μηνά Μαρία

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΛΟ

5η θέση – 79.4000β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια

6η θέση – 76.6333β.: Νίκου Γαρυφαλιάνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ10/11/2022

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κλήσεις ανακοινώθηκαν από τις Εθνικές ομάδες καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ06/10/2022

ΣΕ ΤΕΣΤ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ, ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Σε τεστ επιλογής που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ και το Βόλο κλήθηκαν τρία κορίτσια από την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ