Αυλαία με 6η παγκόσμια θέση για Κρομμυδάκη στο Highlight

Με την κατάληψη της 6ης θέσης στον τελικό του Highlight ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης την εξαιρετική της παρουσία στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Μέλος της χορογραφίας, την οποία εκτέλεσαν άψογα οι Ελληνίδες αθλήτριες, ήταν για μια ακόμα φορά η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία έδωσε τον καλύτερό της σε όλη τη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και τις δυνατότητες της. Αλλωστε, η Κρομμυδάκη ήταν μέσα σε όλες τις ομαδικές χορογραφίες, καθώς υπενθυμίζεται ότι μαζί με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας κατέλαβε την 4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Στο Highlight, η Ελλάδα αγωνίστηκε με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς και Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου) εκτελώντας όμορφα το πρόγραμμά τους με θέμα “το υπέροχο ελληνικό πνεύμα και η ψυχή” και βαθμολογήθηκαν με 87,2333 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ09/08/2022

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα της λαμβάνει μέρος η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/08/2022

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Χανίων, με το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να πραγματοποιεί μετά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ