Αναχωρούν για Θεσσαλονίκη Παπαστάμος, Κάχρης και Τζιλιβάκης

Στη Θεσσαλονίκη και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα μεταξύ 20-25 Αυγούστου.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναχωρούν την Πέμπτη 1 Αυγούστου από τα Χανιά μαζί με τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιλιβάκης σημειώνει ότι, «έχουμε πλέον μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουδαπέστη. Θα κάνουμε προετοιμασία στο Ποσειδώνιο γιατί η θερμοκρασία στην πισίνα στα Χανιά είναι στους 31 βαθμούς, οπότε δεν μπορούμε να προπονηθούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες και αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Θα γυρίσουμε στις 16 του μήνα και μετά θα φύγουμε για το παγκόσμιο».

Ο Παπαστάμος θ’ αγωνιστεί στην Ουγγαρία σε 200 και 400μ. μικτή, με τον τίτλο πλέον του πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ ο Κάχρης θα πέσει σε 400, 800 και 1500μ. ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ01/08/2019

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΣΤΟ 2019…

Με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά, διεξήχθη ο κολυμβητικός μαραθώνιος. Οπως κάθε φορά, οι δύσκολες βραδινές ώρες καλύφθηκαν και φέτος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ