Αναχωρούν για Θεσσαλονίκη Παπαστάμος, Κάχρης και Τζιλιβάκης

Στη Θεσσαλονίκη και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα μεταξύ 20-25 Αυγούστου.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναχωρούν την Πέμπτη 1 Αυγούστου από τα Χανιά μαζί με τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιλιβάκης σημειώνει ότι, «έχουμε πλέον μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουδαπέστη. Θα κάνουμε προετοιμασία στο Ποσειδώνιο γιατί η θερμοκρασία στην πισίνα στα Χανιά είναι στους 31 βαθμούς, οπότε δεν μπορούμε να προπονηθούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες και αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Θα γυρίσουμε στις 16 του μήνα και μετά θα φύγουμε για το παγκόσμιο».

Ο Παπαστάμος θ’ αγωνιστεί στην Ουγγαρία σε 200 και 400μ. μικτή, με τον τίτλο πλέον του πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ ο Κάχρης θα πέσει σε 400, 800 και 1500μ. ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «11ΑΡΙΑ» ΚΑΙ «12ΑΡΙΑ»

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα προπόνησης για τους αθλητές κολύμβησης, ηλικίας 11 και 12 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ