Ξεκινούν τα πανελλήνια για το κανόε καγιάκ

Ξεκινούν οι μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο κανόε καγιάκ, καθώς την Κυριακή 2 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων όλων των κατηγοριών με τους αγώνες να φιλοξενούνται στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού.

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη θα πάρει μέρος με 20 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, επιδιώκοντας να φέρουν για άλλη μια φορά όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Ναυτικό Ομιλο.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Α., Διακάκης Ν., Μοστιτσόγλου Οδ., Μοστιτσόγλου Κ., Κονταξάκης Ν., Νάκης Ν., Ξυρουχάκης Μ., Ηλιάκης Γ., Κακαβελάκης Κ., Κακαβελάκης Δ., Καζάκος Μ., Παπαδάκης Ν., Αλεξανδράκη Ευτ., Κισσαμιτάκη Αικ., Κουκλινού Μ., Κουκλινού Σ., Λαβράνου Α., Βομβολάκη Σ., Καστανάκη Α. και Ζαμπετάκη Μ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και οι κ.κ. Κακαβελακης Γεώργιος και Νάκης Γεώργιος.

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ είναι ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES, καθώς και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ05/04/2024

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ