Ξεκίνημα με ενθαρρυντικές επιδόσεις στη διασυλλογική ημερίδα West Side

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα West Side που διοργάνωσε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη επιβεβαίωσαν μάλιστα την καλή τους κατάσταση, σημειώνοντας ιδιαίτερα γρήγορες για την εποχή επιδόσεις, γεγονός που δημιουργεί ενθαρρυντικά μηνύματα για τη φετινή σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Συνολικά στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από 12 συνολικά σωματεία απ’ όλη τη χώρα. Η διοργάνωση, όπως κάθε χρονιά, κύλησε εξαιρετικά, στην οποία το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυρ. Γιαννόπουλος, αλλά και ο ομόλογός του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, Γιάννης Χίνος.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων ήταν οι εξής: Αλμπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκης, Βλοντάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Κογιαννάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αναστ., Μαραγκουδάκη Γαβρ., Μουντάκης, Μπαδιερίτη, Μπελώνη, Μπολουδάκης, Μπριτζολάκης, Ξιφανταράκη, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρτ., Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή και Χίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ

Τη χαρά να διαθέτει για μια ακόμη χρονιά δύο αθλήτριές του στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις τεχνικής κολύμβησης έχει Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΟΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, 3ΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο (10-12/5) …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ