Ξεκίνημα με ενθαρρυντικές επιδόσεις στη διασυλλογική ημερίδα West Side

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα West Side που διοργάνωσε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη επιβεβαίωσαν μάλιστα την καλή τους κατάσταση, σημειώνοντας ιδιαίτερα γρήγορες για την εποχή επιδόσεις, γεγονός που δημιουργεί ενθαρρυντικά μηνύματα για τη φετινή σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Συνολικά στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από 12 συνολικά σωματεία απ’ όλη τη χώρα. Η διοργάνωση, όπως κάθε χρονιά, κύλησε εξαιρετικά, στην οποία το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυρ. Γιαννόπουλος, αλλά και ο ομόλογός του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, Γιάννης Χίνος.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων ήταν οι εξής: Αλμπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκης, Βλοντάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Κογιαννάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αναστ., Μαραγκουδάκη Γαβρ., Μουντάκης, Μπαδιερίτη, Μπελώνη, Μπολουδάκης, Μπριτζολάκης, Ξιφανταράκη, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρτ., Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή και Χίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ19/11/2023

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η …

Περισσοτερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ17/11/2023

ΗΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΧ

Σ’ ένα όμορφο ταξίδι που έχει ως αφετηρία το 1984 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα λαμβάνει μέρος ο Ηλίας Καλαμαρίδης. …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ