Βράβευση από τον Δήμο Χανίων στην Αντ. Μπόκου

Η Αντωνία Μπόκου ήταν ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύτηκαν από τον Δήμο Χανίων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/10) νωρίς το μεσημέρι στο δημαρχείο.

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βραβεύτηκε από τον δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη για τις εξαιρετικές τις επιδόσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που διεξήχθη στη χώρα μας το διάστημα από 30 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου.

Αποκορύφωμα για τη Μπόκου ήταν η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την Εθνική μας ομάδα στο αγώνισμα του μικτού κόμπο, ενώ υπενθυμίζεται ότι κατετάγη στην 6η θέση στο ομαδικό.

Πέραν της Μπόκου, βραβεύτηκαν οι Μυρτώ Πρωιμάκη, Εύη Πρωιμάκη (τένις), Δανάη Κασσιμάτη (ξιφασκία) και Κωνσταντίνος Κλωθάκης, Χρήστος Τσιλιμιγκάκης (άρση βαρών).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ