Βράβευση από τον Δήμο Χανίων στην Αντ. Μπόκου

Η Αντωνία Μπόκου ήταν ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύτηκαν από τον Δήμο Χανίων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/10) νωρίς το μεσημέρι στο δημαρχείο.

Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βραβεύτηκε από τον δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη για τις εξαιρετικές τις επιδόσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που διεξήχθη στη χώρα μας το διάστημα από 30 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου.

Αποκορύφωμα για τη Μπόκου ήταν η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την Εθνική μας ομάδα στο αγώνισμα του μικτού κόμπο, ενώ υπενθυμίζεται ότι κατετάγη στην 6η θέση στο ομαδικό.

Πέραν της Μπόκου, βραβεύτηκαν οι Μυρτώ Πρωιμάκη, Εύη Πρωιμάκη (τένις), Δανάη Κασσιμάτη (ξιφασκία) και Κωνσταντίνος Κλωθάκης, Χρήστος Τσιλιμιγκάκης (άρση βαρών).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ21/11/2023

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΜΠΟΚΟΥ

Σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νέων / νεανίδων κλήθηκε η Αντωνία Μπόκου. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ03/11/2023

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΚΟΥ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η πιο επιτυχημένη αθλητική της χρονιά εξελίχθηκε το 2023 για την Αντωνία Μπόκου, έχοντας τις προοπτικές να συνεχίσει το ίδιο …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ