“Τσέκαρε” ξανά τους επίλεκτους του ΝΟ Χανίων ο Γ. Καλαϊτζογλίδης

Με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλαϊτζογλίδη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία φάση του αναπτυξιακού προγράμματος επίλεκτων αθλητών και αθλητών προεθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιεί η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Σε αυτήν πήραν μέρος αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι για μια ακόμα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όπως άλλωστε επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο κ. Καλαϊτζογλίδης: «Το επίπεδο των αθλητών μας δίνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία διότι υπάρχουν ελπιδοφόροι αθλητές και αθλήτριες στις μικρές κατηγορίες όπου θεωρώ ότι με βάση την αγωνιστική τους απόδοση και ειδικότερα την τεχνική τους κατάρτιση, είναι παιδιά τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον και θα βρεθούν στο βάθρο των νικητών στο πανελλήνιο κατηγοριών», τόνισε. «Είναι πάρα πολλοί καλοί αθλητές για την ηλικία τους και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι αυτό δείχνει ότι γίνεται δουλειά σε βάθος. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων διαχρονικά είναι ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει για πολλά ακόμα χρόνια στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης», κατέληξε ο κ. Καλαϊτζογλίδης.

Τα τεστ διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων, στο περιθώριο των οποίων δόθηκε η ευκαιρία στον ομοσπονδιακό να ανταλλάξει απόψεις και να πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές, Ηλία Καλαμαρίδη και Αντώνη Τσουρουνάκη και να επιβλέψει τους αθλητές που έχουν επιλεγεί από τον ΝΟ Χανίων σύμφωνα με τα κριτήρια της ΚΟΕ, βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικότερα οι αθλητές που πήραν μέρος στο πρόγραμμα είναι οι εξής: Αλπάντη Μαρία, Ανδρεαδάκης Ελευθέριος, Ανδριανάκη Γεωργία, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Δήμου Δημήτριος, Καντιάνη Ειρήνη, Μπαλολάκη Μικαέλα, Μπελώνη Αφροδίτη, Μπριτζολάκης Φώτιος, Ναναδάκης Ελευθέριος, Παπαντωνάκη Μαρία, Παρδαλάκη Αντωνία Ευτυχία, Περάκη Γεωργία, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Τρουλλινός Νικόλαος, Χατζηδάκη Ελευθερία, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χατζηπλή Ευαγγελία και Χίνος Κυριάκος.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ

Παράλληλα, με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή κριτών χρονομετρών τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Χανίων. Οι επιτυχόντες θα παραλάβουν το πτυχίο τους από την ΚΟΕ με την ολοκλήρωση και της πρακτικής τους εκπαίδευσης σε αγώνες.

Εισηγητής της σχολής ήταν ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης.

Αναλυτικότερα, οι επιτυχόντες νέοι κριτές χρονομέτρες έπειτα από τη διαδικασία των εξετάσεων είναι οι εξής:

Θεοδωρίδου Ιωάννα, Λαβασίδου Αγγελική, Γκεσούλης Αθανάσιος, Φραγκάκη Μαρία, Τριχάκη Στυλιανή, Σκυλουράκη Χρ. – Ιωάννα, Κουκούδη Δήμητρα, Τωμαδάκη Μαρία, Κουμαδουράκη Χαρ., Σκανδαλακη Δήμητρα, Φουράκη Αικατερίνη, Κουνδούρου Παναγιώτα, Κούλη Αφροδίτη, Θωμαΐδου Κυριακή, Πρωτοπαπαδάκη Σοφία, Πιτσουλάκης Ρούσσος, Βουλγαράκη Εμμανουέλα, Βρανάς Γεώργιος και Κοκολινάκης Μιχάλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ08/04/2024

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Μια εξαιρετική επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ελευθερία Χατζηδάκη στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη την Κυριακή (7/4) το πρωί …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ