Το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας κολύμβησης

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι ο επί σειρά ετών έμπειρος προπονητής του Oμίλου, Αποστόλης Γεωργιάδης αναλαμβάνει την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει μια μακρά πορεία στον υγρό στίβο, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες. Ειδικότερα, από το 2008 εργάζεται ανελλιπώς στο τμήμα κολύμβησης του Oμίλου μας, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη δεκάδων αθλητών με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις.

Η προπονητική του θητεία ξεκινά το 1995 στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στον οποίο και παρέμεινε ως το 1998. Προηγουμένως είχε διατελέσει και αθλητής του ιστορικού σωματείου. Από το 2000 μέχρι το 2004 συνεχίζει στον Αρη Νικαίας, για ν’ ακολουθήσει η άφιξή του στην Κρήτη όπου για 4 χρόνια, από το 2004 μέχρι το 2008, ήταν ο επικεφαλής προπονητής στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο Αποστόλης Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας και διακεκριμένος κολυμβητής.

Το τμήμα κολύμβησης πλαισιώνεται επίσης από τον έμπειρο προπονητή Αντώνη Καλογεράκη που αναλαμβάνει ως επικεφαλής την ευθύνη της προαγωνιστικής ομάδας (9-12 ετών).

Καθώς και από τους:

• Θανάση Κάχρη που για τρίτη χρονιά πλαισιώνει το τμήμα και μεταφέρει με πάθος την γνώση και την εμπειρία του στους αθλητές – τριες του τμήματος.

• Γιώργο Αρυμπλιά που επιστρέφει στην οικογένεια του Ομίλου μας και με τον μοναδικό του τρόπο πετυχαίνει τα παιδιά να λατρέψουν τον υγρό στίβο.

• Εβελίνα Μόρτογλου που συνεχίζει με γνώσεις, συνέπεια και επαγγελματισμό να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

• Μανώλη Χαλκιαδάκη που αναλαμβάνει ως γυμναστής στην ομάδα που πέρασε ως διακεκριμένος αθλητής, συμβάλλοντας και από τη δική του μεριά ώστε και τα νεότερα παιδιά ν’ αγαπήσουν την κολύμβηση.

Ολοι οι προπονητές – τριες του τμήματος υπήρξαν έμπειροι και διακεκριμένοι αθλητές στο άθλημα της κολύμβησης.

Ευχόμαστε στο ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ16/09/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη διατροφολόγο, Κατερίνα Καλαμαρίδη. Η κα Καλαμαρίδη, η οποία μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΥΡ10/09/2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει τη συλλογή τροφίμων και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας την αλληλεγγύη του για τους συμπολίτες …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ