Το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας κολύμβησης

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι ο επί σειρά ετών έμπειρος προπονητής του Oμίλου, Αποστόλης Γεωργιάδης αναλαμβάνει την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει μια μακρά πορεία στον υγρό στίβο, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες. Ειδικότερα, από το 2008 εργάζεται ανελλιπώς στο τμήμα κολύμβησης του Oμίλου μας, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη δεκάδων αθλητών με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις.

Η προπονητική του θητεία ξεκινά το 1995 στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στον οποίο και παρέμεινε ως το 1998. Προηγουμένως είχε διατελέσει και αθλητής του ιστορικού σωματείου. Από το 2000 μέχρι το 2004 συνεχίζει στον Αρη Νικαίας, για ν’ ακολουθήσει η άφιξή του στην Κρήτη όπου για 4 χρόνια, από το 2004 μέχρι το 2008, ήταν ο επικεφαλής προπονητής στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο Αποστόλης Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας και διακεκριμένος κολυμβητής.

Το τμήμα κολύμβησης πλαισιώνεται επίσης από τον έμπειρο προπονητή Αντώνη Καλογεράκη που αναλαμβάνει ως επικεφαλής την ευθύνη της προαγωνιστικής ομάδας (9-12 ετών).

Καθώς και από τους:

• Θανάση Κάχρη που για τρίτη χρονιά πλαισιώνει το τμήμα και μεταφέρει με πάθος την γνώση και την εμπειρία του στους αθλητές – τριες του τμήματος.

• Γιώργο Αρυμπλιά που επιστρέφει στην οικογένεια του Ομίλου μας και με τον μοναδικό του τρόπο πετυχαίνει τα παιδιά να λατρέψουν τον υγρό στίβο.

• Εβελίνα Μόρτογλου που συνεχίζει με γνώσεις, συνέπεια και επαγγελματισμό να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

• Μανώλη Χαλκιαδάκη που αναλαμβάνει ως γυμναστής στην ομάδα που πέρασε ως διακεκριμένος αθλητής, συμβάλλοντας και από τη δική του μεριά ώστε και τα νεότερα παιδιά ν’ αγαπήσουν την κολύμβηση.

Ολοι οι προπονητές – τριες του τμήματος υπήρξαν έμπειροι και διακεκριμένοι αθλητές στο άθλημα της κολύμβησης.

Ευχόμαστε στο ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ08/06/2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Xανίων (Ν.Ο.Χ.) με απόφασή του, προσκαλεί, δυνάμει των άρθρ. 29επ. του Καταστατικού του περί …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ