Τιμές στους αθλητές του ΝΟ Χανίων στα “AQUAWARDS”

Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΕ το βράδυ της Παρασκευής (29/3) στο ξενοδοχείο “Athens Marriott”.

Για μια ακόμα φορά, οι αθλητές του ΝΟ Χανίων έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση βράβευσης “AQUAWARDS” που διεξάγει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ειδικότερα, βραβεία παρέλαβαν αθλητές και αθλήτριες από την υδατοσφαίριση, την καλλιτεχνική κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση.

Πιο αναλυτικά, η Κολυμβητική Ομοσπονδία βράβευσε τους Παναγιώτη Μαραγκουδάκη και Γιώργο Μητράκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική ομάδα πόλο εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Μανίσα της Τουρκίας, την Κατερίνα Κουνδουράκη η οποία ανέβηκε στη 2η θέση του βάθρου με την Εθνική ομάδα πόλο κορασίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεπ της Κροατίας, την Ασπασία Φουράκη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα πόλο νεανίδων στη Μανίσα της Τουρκίας όπου διεξήχθη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στον Σταύρο Ζουζούνη, ο οποίος αναδείχτηκε στην 3η θέση με την Εθνική μας ομάδα πόλο παίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Από την τεχνική κολύμβηση τιμήθηκε η Γεωργία Περάκη για τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που διεξήχθη στο Κάιρο της Αιγύπτου όπου και κατέλαβε δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Επίσης τιμήθηκε ο προπονητής της, Ηλίας Καλαμαρίδης.

Από την καλλιτεχνική κολύμβηση βραβεύτηκε η Αντωνία Μπόκου για το ασημένιο μετάλλιο που κατάλαβε στο αγώνισμα του κόμπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που διεξήχθη στην Βάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ08/06/2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Xανίων (Ν.Ο.Χ.) με απόφασή του, προσκαλεί, δυνάμει των άρθρ. 29επ. του Καταστατικού του περί …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ