Θερμό καλωσόρισμα στην Αντ. Μπόκου!

Δεκτή με ενθουσιασμό κατά την επιστροφή της στο κολυμβητήριο Χανίων έγινε η Αντωνία Μπόκου μετά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων/κορασίδων που φιλοξένησε η χώρα μας το διάστημα από 30 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έπεσε στην αγκαλιά των συναθλητριών της, την οποία υποδέχτηκαν με ένα μεγάλο πανό, ενώ από μέρους του ΔΣ την ασπάστηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Χίνος και η έφορος του τμήματος, Κατερίνα Σταματάκη, χαρίζοντας της μια πανέμορφη ανθοδέσμη, αλλά και μία τιμητική πλακέτα.

Η Μπόκου… έλαμψε με την παρουσία της σε μια κορυφαία διοργάνωση όπως είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική μας ομάδα στο μικτό κόμπο, αλλά και την 6η θέση στο ομαδικό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την υποδοχή που μου έγινε, συγκινήθηκα… Είχα πάρα πολύ καιρό να τους δω όλους και χάρηκα ιδιαίτερα», τόνισε η Μπόκου για την υποδοχή που της επιφυλάχθηκε, λέγοντας για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τα εξής: «Ηταν μία μαγευτική εμπειρία! Μακάρι να μπορούσαν όλοι να ζήσουν αυτό που έζησα. Είμαστε όλα τα κορίτσια πολύ ευτυχισμένα που φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Ηταν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, η οποία μάλιστα διεξήχθη στη χώρα μας και αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά θέλω να φτάσω ακόμα πιο ψηλά, θέλω να λάβω μέρος και πολλά ακόμη παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αν γίνεται στο μέλλον».

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων ικανών και πολύ έμπειρων προπονητριών, που είναι οι Μπιλιάνα και Γιάνα Γκεοργκίεβα, η Αρια Δασκαλάκη και η Φραντζέσκα Αμπελά. Στόχος όπως κάθε χρόνο είναι η διάκριση σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και η συμμετοχή κοριτσιών στις Εθνικές ομάδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ21/09/2023

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Ομορφες εμπειρίες στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης καταφέρνει να συλλέγει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Μακρινάκη. Η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ03/09/2023

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Η ΑΝΤ. ΜΠΟΚΟΥ!

Την υπογραφή της Αντωνίας Μπόκου φέρει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που καταγράφει στα ιστορικά χρονικά για το άθλημα της …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ