Θερμή υποδοχή στην Γιώτα Βλαχαντώνη

Θερμή υποδοχή στην Γιώτα Βλαχαντώνη επεφύλαξαν φίλοι και συναθλητές της στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων κατά την επιστροφή της στα Χανιά μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων-νεανίδων που διεξήχθη στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης”, εισπράττοντας έτσι την αναγνώριση για τις διακρίσεις που είχε στη διοργάνωση όπου και κατέκτησε δύο μετάλλια, το χρυσό στη μικτή σκυτάλη 4×100μ. διπλά πέδιλα και το χάλκινο στο ατομικό της αγώνισμα, αυτό των 200μ. διπλά πέδιλα, ενώ ακόμα ήταν 4η στα 100μ. διπλά πέδιλα.

Η Βλαχαντώνη είχε ζήσει μια σχεδόν ανάλογη εμπειρία και κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα όπου και εκεί έγινε δεκτή με ενθουσιασμό η ελληνική αποστολή.

Η Γιώτα Βλαχαντώνη ολοκληρώνει έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τις υποχρεώσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να συνεχίσει ανάλογα και την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Η ΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/07/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 4×100Μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Με μια σπουδαία επίδοση που την έφερε στην 4η θέση ξεκίνησε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ