Θερμά συλλυπητήρια

Σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θέλει να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο του ΔΣ, Γιάννη Χίνο, για το πολύ λυπητερό γεγονός της απώλειας του αγαπημένου του πατέρα, Παντελή Χίνου.

Ο κ. Χίνος έτρεφε βαθιά αγάπη και για τους δύο του γονείς, τους οποίους είχε την ατυχία να “χάσει” μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Ο κ. Χίνος έχει την αμέριστη στήριξη και συμπάθεια όλης της αθλητικής οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, το ίδιο η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά. Ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη γι’ αυτό το πολύ δυσάρεστο γεγογός.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα στην Αμπεριά την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 14:00. Η σωρός θα βρίσκεται εκεί από τις 13:00.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Κύτταρο Χαλέπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ16/09/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη διατροφολόγο, Κατερίνα Καλαμαρίδη. Η κα Καλαμαρίδη, η οποία μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΥΡ10/09/2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει τη συλλογή τροφίμων και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας την αλληλεγγύη του για τους συμπολίτες …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ