Τέσσερις άνετες νίκες η εφηβική ομάδα στο Ηράκλειο

Τέσσερις άνετες νίκες σημειώθηκαν για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, στους αγώνες που έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο για την Α’ φάση.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη επικράτησε με μεγάλα σκορ των αντιπάλων της, κερδίζοντας κατά σειρά την Ακαδημία Ηρακλείου με 23-6, τον ΝΟ Ρεθύμνου με 20-3, τον ΝΟ Αγίου Νικολάου με 22-2 και, τέλος, τον ΟΦΗ με 17-4.

Ετσι, ο ΝΟ Χανίων συνεχίζει στην Β’ φάση η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο μεταξύ 15-17 Μαρτίου, ενώ η Γ’ φάση θ’ ακολουθήσει από 17 έως 19 Μαΐου, τα δε τελικά είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν μεταξύ 11-13 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα οι αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν στο Ηράκλειο είναι οι εξής: Βαρουξής, Γεωρβασάκης, Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης Κοκολάκης, Κρασαδάκης, Λιονάκης, Μαραγκουδάκης, Νικολακάκης, Παπαδάκης Αντ., Παπαδάκης Νικ., Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης, Χατζάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ22/02/2024

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙ ΙΝΑΜΠΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ακάρι Ινάμπα (Akari Inaba). Η νέα παίκτρια της ομάδας πόλο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ22/02/2024

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ – ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 29-31 Μαρτίου οι ομάδες πόλο νέων …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ