Τελευταία πράξη πριν τα τελικά για παίδες / κορασίδες

Την πρόκριση στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων πόλο που παίρνουν μέρος διεκδικούν παίδες και κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο.

Οι δύο ομάδες υδατοσφαίρισης στοχεύουν στο να δώσουν το παρών στα τελικά, με την παιδική ομάδα ν’ αγωνίζεται στο κολυμβητήριο Χανίων και οι κορασίδες στον Αλιμο.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα πόλο παίδων θα παίξει αυτό το Σαββατοκύριακο, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους ΣΚ Ροή, Υδραϊκό και Ακαδημία Ηρακλείου.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
1η αγωνιστική
Σάββατο 25 Μαΐου
19:00 ΝΟ Χανίων-ΣΚ Ροή
20:15 Ακαδημία Ηρακλείου-Υδραϊκός
2η αγωνιστική
Κυριακή 26 Μαΐου
09:00 ΝΟ Χανίων-Υδραϊκός
10:15 Ακαδημία Ηρακλείου-ΣΚ Ροή
3η αγωνιστική
Κυριακή 26 Μαΐου
16:00 Ακαδημία Ηρακλείου-ΝΟ Χανίων
17:15 ΣΚ Ροή-Υδραϊκός
Αναλυτικά η αποστολή για την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη: Aυγουστιανάκης, Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γαλανάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κλωθάκης, Κοκολινάκης, Κονταξάκης, Κοξ, Κόρακας, Κοτρωνάκης, Λάμπος, Μακριδάκης, Μπότσαρης, Μπουζάκης, Ξανθουδάκης, Σταφυλαράκης, Σταυρακάρας, Τζογανίδης, Τσιτράς και Χατζάκης.

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Αντίστοιχα, η αποστολή των κορασίδων θα βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα, δίνοντας τα δύο παιχνίδια απέναντι στο Αλιμο και τον Εθνικό.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
1η αγωνιστική
Σάββατο 25 Μαΐου
18:30 Αλιμος-Εθνικός
2η αγωνιστική
Κυριακή 26 Μαΐου
11:15 ΝΟ Χανίων-Αλιμος
3η αγωνιστική
Κυριακή 26 Μαΐου
17:00 ΝΟ Χανίων-Εθνικός
Ο προπονητής Γιάννης Μαλλιαρός υπολογίζει στις: Αλεξάκη, Βούλγαρη, Ιγνατίου, Κλωθάκη, Λιοδάκη, Μαθιουλάκη, Μαρινάκη, Μπασιά, Πασβάντη, Πατεράκη Ι., Πατεράκη Φ., Σπιρκόσκι, Τωμαδάκη, Χαβρέ, Χαιρέτη και Χατζηπαράσχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ11/06/2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σημαντική προσωπικότητα από το χώρο του μπάσκετ που δεν είναι άλλος από τον Μάκη Γιατρά βρέθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ07/06/2024

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ Κ19 ΚΑΙ Κ18

Στο καμπ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης νέων γυναικών (Κ19) και νεανίδων (Κ18) κλήθηκαν να λάβουν μέρος οι Νικολέτα Κυριακοπούλου, Νίκη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ