Συνάντηση στο Υπουργείο Αθλητισμού – Αίσια νέα για την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με το κολυμβητήριο Χανίων όπως προκύπτει σε συνάντηση που υπήρξε την Τετάρτη (11/10) στο Υπουργείο Αθλητισμού όπου και παρευρέθηκαν διοικητικά στελέχη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Πρόεδρος, Γιάννης Χίνος και ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Νικολαΐδης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δημήτρη Κοντό, Διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, όπου σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, στον κ. Κοντό αναλύθηκε η κατάσταση που επικρατεί με την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων της αθλητικής εγκατάστασης σε πετρέλαιο και χλώριο και δρομολογείται άμεσα λύση για το πετρέλαιο, ενώ ο Ναυτικός Ομιλος συμφωνήθηκε να συνεχίσει να καλύπτει τα έξοδα σε χλώριο.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο ορισμός της νέας διοίκησης στο ΕΑΚ, ζήτημα που είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία όλων των Εθνικών αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά.

Τέλος, το επίσης πολύ σημαντικό γεγονός αφορούσε ότι στους αξιωματούχους του Ναυτικού Ομίλου παραδόθηκαν αντίγραφα της Προγραμματικής Σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, οπότε και αναμένεται να ακολουθήσουν πλέον τα επόμενα βήματα με τελικό στόχο τη δημοπράτηση του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ08/06/2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Xανίων (Ν.Ο.Χ.) με απόφασή του, προσκαλεί, δυνάμει των άρθρ. 29επ. του Καταστατικού του περί …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ