Συνάντηση στην Κ.Ο.Ε. για τα πρωταθλήματα πόλο

Συνάντηση στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με θέμα τα πρωταθλήματα πόλο Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου (και ώρα 13.00) παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 κατηγορίας.

 

Εκ μέρους του Ν.Ο. Χανίων θα παρευρεθεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και έφορος υδατοσφαίρισης, κ. Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Ως γνωστόν, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, έχουν δημιουργήσει μία πρωτοφανή καθυστέρηση στην έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 κατηγορίας, με συνέπεια μεταξύ άλλων, η ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES να βρίσκεται εγκλωβισμένη από αυτή την κατάσταση.

Ο κ. Μαραγκουδάκης πρόκειται να εκφράσει τους προβληματισμούς του, μεταξύ άλλων και για το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων στην Ομοσπονδία και θα ακούσει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα διαμειφθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η 50ΑΡΑ – ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η 50άρα πισίνα στο κολυμβητήριο Χανίων λειτουργεί κανονικά. Αυτό …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ23/11/2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Α.Κ. ΧΑΝΙΩΝ

Μετά από πρόσκληση της νέας προέδρου του Ε.Α.Κ. Χανίων κας Σοφίας Τσισμενάκη, έγινε συζήτηση του προεδρείου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ