Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση από την ΕΝΑΜΟΝΟΧ

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση σε θάλασσες και πισίνες, έδωσε η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΕΝΑΜΟΝΟΧ), σε σεμινάριο που πραγματοποίησε στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Το σεμινάριο για την ασφάλεια και τους κινδύνους στη θάλασσα και τις πισίνες απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους και περιλάμβανε σημαντικές οδηγίες και συμβουλές από τους εθελοντές της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του ΝΟ Χανίων για την αποφυγή κινδύνων και το ασφαλές κολύμπι σε θάλασσα και πισίνα.

Οπως δήλωσε στα “Χανιώτικα νέα” ο αρχηγός της ΕΝΑΜΟΝΟΧ, Στράτος Λεβεντάκης, βασικοί κανόνες είναι να μην κολυμπά ο κόσμος μετά από το φαγητό αλλά αφού περάσουν τουλάχιστον 3,5 ώρες, να γνωρίζει κολύμβηση χωρίς να υπερκτιμά τις δυνάμεις του καθώς «πολλοί νομίζουν ότι γνωρίζουν να κολυμπάνε, μπαίνουν βαθιά και αντιμετωπίζουν κίνδυνο» και επίσης «να προσέχουν πάντα τον ναυαγοσωστικό πύργο και όταν η σημαία είναι κόκκινη να τη σεβόμαστε. Είμαστε εθελοντές, κάποια μέλη δουλεύουν σε παραλίες, σίγουρα όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα σε παραλίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ07/12/2023

ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΙ Κ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Σε βιωματικές δράσεις κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι προπονητές του τμήματος Special Olympics του ΝΟ Χανίων, Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανώλης …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ06/12/2023

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ SOEE

Μια νέα τιμητική διάκριση έρχεται για τον προπονητή κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη. Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων με απόφαση της …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ