Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση από την ΕΝΑΜΟΝΟΧ

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση σε θάλασσες και πισίνες, έδωσε η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΕΝΑΜΟΝΟΧ), σε σεμινάριο που πραγματοποίησε στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Το σεμινάριο για την ασφάλεια και τους κινδύνους στη θάλασσα και τις πισίνες απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους και περιλάμβανε σημαντικές οδηγίες και συμβουλές από τους εθελοντές της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του ΝΟ Χανίων για την αποφυγή κινδύνων και το ασφαλές κολύμπι σε θάλασσα και πισίνα.

Οπως δήλωσε στα “Χανιώτικα νέα” ο αρχηγός της ΕΝΑΜΟΝΟΧ, Στράτος Λεβεντάκης, βασικοί κανόνες είναι να μην κολυμπά ο κόσμος μετά από το φαγητό αλλά αφού περάσουν τουλάχιστον 3,5 ώρες, να γνωρίζει κολύμβηση χωρίς να υπερκτιμά τις δυνάμεις του καθώς «πολλοί νομίζουν ότι γνωρίζουν να κολυμπάνε, μπαίνουν βαθιά και αντιμετωπίζουν κίνδυνο» και επίσης «να προσέχουν πάντα τον ναυαγοσωστικό πύργο και όταν η σημαία είναι κόκκινη να τη σεβόμαστε. Είμαστε εθελοντές, κάποια μέλη δουλεύουν σε παραλίες, σίγουρα όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα σε παραλίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ31/08/2023

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ 21Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στα Χανιά. Ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ29/06/2023

ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS BERLIN 2023

Ολοκληρώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023, που αποτελέσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ