Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση από την ΕΝΑΜΟΝΟΧ

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση σε θάλασσες και πισίνες, έδωσε η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΕΝΑΜΟΝΟΧ), σε σεμινάριο που πραγματοποίησε στην οδό Τσουδερών στα Χανιά.

Το σεμινάριο για την ασφάλεια και τους κινδύνους στη θάλασσα και τις πισίνες απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους και περιλάμβανε σημαντικές οδηγίες και συμβουλές από τους εθελοντές της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του ΝΟ Χανίων για την αποφυγή κινδύνων και το ασφαλές κολύμπι σε θάλασσα και πισίνα.

Οπως δήλωσε στα “Χανιώτικα νέα” ο αρχηγός της ΕΝΑΜΟΝΟΧ, Στράτος Λεβεντάκης, βασικοί κανόνες είναι να μην κολυμπά ο κόσμος μετά από το φαγητό αλλά αφού περάσουν τουλάχιστον 3,5 ώρες, να γνωρίζει κολύμβηση χωρίς να υπερκτιμά τις δυνάμεις του καθώς «πολλοί νομίζουν ότι γνωρίζουν να κολυμπάνε, μπαίνουν βαθιά και αντιμετωπίζουν κίνδυνο» και επίσης «να προσέχουν πάντα τον ναυαγοσωστικό πύργο και όταν η σημαία είναι κόκκινη να τη σεβόμαστε. Είμαστε εθελοντές, κάποια μέλη δουλεύουν σε παραλίες, σίγουρα όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα σε παραλίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ