Συγκομιδή 21 μεταλλίων στους διασυλλογικούς “Chania Iron Challenge”

Με την κατάκτηση 21 μεταλλίων συνδύασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη συμμετοχή του σε διασυλλογικούς αγώνες SUP που διεξήχθησαν στην Χρυσή Ακτή πριν από λίγες ημέρες.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΑΣ Ιστιοσανίδας και Κατολίσθησης με την επωνυμία “Chania Iron Challenge”.

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Ομιλος πήρε μέρος με 34 αθλητές και αθλήτριες, ο απολογισμός των οποίων ήταν 3 χρυσά, 12 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια. Την τεχνική τους καθοδήγηση είχε ο προπονητής τους, Μανώλης Αγγελάκης ενώ σημειώνεται ότι σημαντική ήταν η υποστήριξη από αρκετούς γονείς.

Αναλυτικότερα, την αποστολή αποτέλεσαν οι: Παπαδάκης Ν., Κακαβελάκης Κ., Μπροκαλάκης Μ., Καζάκος Ι., Ηλιάκης Ε., Γαλανός Α., Κακαβελάκης Δ., Μανωλικάκης Σπ., Μανωλικάκης Σαβ., Μαρμαριτσάκης Σ., Χειλαδάκης Ε., Μαλινάκης Μ., Καζάκος Μ., Καστανάκη Α., Βομβολάκη Σ., Εργαζάκη Μ., Ζαμπετάκη Μ., Παπασωτηρίου Ε., Παπαδάκη Ν., Λαβράνου Α., Κουκλινού Σ., Γαλανού Α., Ηλιάκη Α., Ναλμπαντίδου Α., Μαλτέζου Μ., Κωνσταντίνου Α., Διακάκης Ν., Ξυρουχάκης Μ., Αλεξανδράκη Ε., Κισσαμιτάκη Κ., Κουκλινού Μ., Μανούσακας Κ., Ξανθουδάκη Κ. και Καρτσάκη Γ.

Η επόμενη αγωνιστική δράση που ακολουθεί, είναι στις 22 Οκτωβρίου στη διεθνή Regatta της Κύπρου όπου και φέτος ο ΝΟ Χανίων αναμένεται να δηλώσει το παρών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του ΝΟ Χανίων έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.

Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του ΝΟ Χανίων είναι πάντα ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η Τράπεζα Χανίων και τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ και Σύλλογος Γονέων & Φίλων Καγιάκ ΝΟΧ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον Σπανουδάκη Γιάννη “Πρακτορείο ασφαλειών “A.I.B. LEADERS BROKERS” και τους Αφους Περβολαράκη ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – SERVICE – ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΑΦΩΝ και το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ29/11/2023

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη! Τη …

Περισσοτερα
SUP
ΣΑΒ11/11/2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Μια νέα μεγάλη εμπειρία πρόκειται να ζήσουν πέντε αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προορισμός τους η Πατάγια της …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ