Συγκίνηση και καλές επιδόσεις στους 2ους Κονταξάκειους αγώνες

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης.

Η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από 13 συνολικά σωματεία απ’ όλη την Κρήτη τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κονταξάκη, ο οποίος υπήρξε ένας εξαιρετικός αθλητής και προπονητής αλλά κυρίως ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος με την οικογένεια του Μιχ. Κονταξάκη.

Ολα τα παιδιά που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη συμμετοχή τους, αλλά και με τον ενθουσιασμό τους να κυνηγήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις! Μάλιστα και τις δύο ημέρες των αγώνων σημειώθηκαν δεκάδες ατομικά ρεκόρ, με την κρητική κολύμβηση ν’ αποδεικνύει ξανά ότι έχει παρόν και ειδικότερα πλούσιο μέλλον…

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, που ήταν και ο διοργανωτής, οι επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών του τον ανέδειξαν ως τον πολυνίκη σύλλογο, κατακτώντας συνολικά 67 μετάλλια εκ των οποίων 27 χρυσά, 23 ασημένια και 17 χάλκινα.

ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανάμεσα στα αγωνίσματα που διεξήχθησαν, ήταν και αυτό των 100μ. πεταλούδα, όπου ήταν αυτό που κολυμπούσε ο Κονταξάκης… Οπως αποφασίστηκε, από φέτος θα τιμάται ξεχωριστά ο νικητής του αγωνίσματος στην κατηγορία αγόρια 12 ετών, με τον πρώτο νικητή που τα καταφέρνει να είναι ο Κυριάκος Κούβακας από το σωματείο του Ωκεανού Ηρακλείου.

Η βράβευση στον Κούβακα από τον γιο του Μιχ. Κονταξάκη.

Επίσης μία άλλη καινοτομία της διοργάνωσης ήταν ότι διεξήχθη ένα αγώνισμα για παλαίμαχους κολυμβητές στα 50μ. ελεύθερο, διασκεδάζοντας απόλυτα τη συμμετοχή τους όπως αποδείχτηκε.

Να σημειωθεί ότι σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά και ήταν συνολικά 330 χαρίστηκαν αναμνηστικά και μετάλλια για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σχεδόν όλες τις απονομές έκαναν τα παιδιά και η σύζυγος του Μιχ. Κονταξάκη, δείχνοντας ιδιαίτερα συγκινημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ03/06/2024

ΝΕΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ “3RD ARENA HERAKLION SWIMMING CHALLENGE”

Μία νέα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους κατέγραψαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ