Στους αγώνες “Arena Heraklion” τα προαγωνιστικά

Επιστρέφει στη δράση η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο (1- 2/6) θα λάβει μέρος σε αγώνες που διεξάγονται στο Ηράκλειο από τον Τρίτωνα.

Πρόκειται για τη διοργάνωση “Arena Heraklion” που δίνει την ευκαιρία σε στους αθλητές του ΝΟ Χανίων να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γεωργακάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Ζυμβραγουδάκης, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κ., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κοκολογιάννης, Κούρτη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μεντάκης, Μπαδογιάννης, Μπινάκη, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Παπαδοπούλου, Πατεράκης, Πενταράκη, Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Χαβαλεδάκη και Χαρίτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ03/06/2024

ΝΕΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ “3RD ARENA HERAKLION SWIMMING CHALLENGE”

Μία νέα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους κατέγραψαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ