Στον Δήμαρχο Χανίων οι Ν. Κουριδάκης και Μαν. Αγγελάκης

Την ευκαιρία να συναντήσουν τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και να συζητήσουν μαζί του για το κανόε καγιάκ και το SUP είχαν οι Νίκος Κουριδάκης και Μανόλης Αγγελάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, παρουσία δύο αντιδημάρχων, των Στέλιου Μιχαηλάκη (Αθλητισμού) και Αντώνη Βαρδάκη (Παιδείας).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το επικείμενο πανευρωπαϊκό συνέδριο των ομοσπονδιών κανόε καγιάκ της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά, στις 25 Μαρτίου.

Παράλληλα, συζητήθηκε η ανάληψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων SUP, που θα διεξαχθούν στις 12, 13 και 14 Μαΐου, στον κόλπο της Σούδας.

Με το πέρας της συνάντησης ο έφορος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ κ. Κουριδάκης και ο προπονητής κανόε καγιάκ και SUP του ΝΟΧ, κ. Αγγελάκης παρέδωσαν στον δήμαρχο, το απολογιστικό τεύχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου για το 2022, ευχαριστώντας τον Δήμο Χανίων για τη διαχρονική και ουσιαστική υποστήριξη του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ06/09/2023

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ 2ΟΙ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SUP ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βλητέ οι παγκρήτιοι αγώνες SUP που διοργανώθηκαν για δεύτερη …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ31/08/2023

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SUP SPRINT & TECHNICAL

Μια νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους πανελληνίους αγώνες SUP Sprint & Technical που διεξήχθησαν στον Σχοινιά. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ