Στο βάθρο του παγκοσμίου η Αντ. Μπόκου!

Την υπογραφή της Αντωνίας Μπόκου φέρει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που καταγράφει στα ιστορικά χρονικά για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Εθνική μας ομάδα!

Στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων που διεξάγεται στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη η Εθνική μας κατάφερε να σημειώσει μια καταπληκτική εμφάνιση στο μικτό κόμπο, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο!

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αυτήν την ηλικία.

Στο χορευτικό πήρε μέρος η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αντωνία Μπόκου η οποία συμμετέχει στη διοργάνωση με την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικότερα η σύνθεση της Εθνικής μας που βαθμολογήθηκε με 229,7063 βαθμούς είναι η εξής: Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Αρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ21/09/2023

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Ομορφες εμπειρίες στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης καταφέρνει να συλλέγει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Μακρινάκη. Η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ05/09/2023

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤ. ΜΠΟΚΟΥ!

Δεκτή με ενθουσιασμό κατά την επιστροφή της στο κολυμβητήριο Χανίων έγινε η Αντωνία Μπόκου μετά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ