Στο βάθρο του παγκοσμίου η Αντ. Μπόκου!

Την υπογραφή της Αντωνίας Μπόκου φέρει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που καταγράφει στα ιστορικά χρονικά για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Εθνική μας ομάδα!

Στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων που διεξάγεται στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη η Εθνική μας κατάφερε να σημειώσει μια καταπληκτική εμφάνιση στο μικτό κόμπο, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο!

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αυτήν την ηλικία.

Στο χορευτικό πήρε μέρος η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αντωνία Μπόκου η οποία συμμετέχει στη διοργάνωση με την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικότερα η σύνθεση της Εθνικής μας που βαθμολογήθηκε με 229,7063 βαθμούς είναι η εξής: Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Αρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ