Στο Ηράκλειο ο 1ος αγώνας χειμερινής περιόδου προαγωνιστικών

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ Χανίων. Η δράση τους θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

Οι νεαροί κολυμβητές θα έχουν την ευκαιρία να φανερώσουν τις δυνατότητές τους, με τους προπονητές τους να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα για τη χρονιά που ξεκινά.

Αναλυτικότερα, οι συμμετοχές είναι οι εξής: Αντωνίου, Αρχοντάκης, Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ, Γαρεφαλάκη, Γεωργακάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κων., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κοκολογιάννης, Κούρτη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μαυρομμάτης, Μεντάκης, Μόγια, Μπαδογιάννης, Μπενταχμάν, Μπινάκη, Μποτονάκης, Μπυράκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Παπαδοπούλου, Πατεράκης, Πενταράκη, Σόι, Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Φραγκιουδάκης, Χαβαλεδάκη και Ψυλλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ