Στο Ηράκλειο η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, με την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης να ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε ημερίδα ορίων που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 31 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Αποστόλη Γεωργιάδη θα έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, έχοντας ως μακροπρόθεσμο στόχο τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι αγώνες διεξάγονται από την ΠΕΚΥΚΡ.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια:

Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Βασ., Στεφανουδάκης Μιλ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/04/2024

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με επιτυχία στέφθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή του σε αγώνες κολύμβησης μίνι και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ