Στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον ΝΟ Χανίων και για το 2024

Τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και για το 2024 δεσμεύτηκε ότι θα έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. Αυτό θα συμβεί για ό,τι αφορά τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν.

Η στήριξη στον ΝΟ Χανίων προκύπτει από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/3) το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή.

Τον Ναυτικό Ομιλο εκπροσώπησαν από μέρους του Δ.Σ., ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης, Παναγιώτης Παριωτάκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σ’ ένα όμορφο κλίμα με τους κ.κ. Αρναουτάκη και Καλογερή.

Να σημειωθεί πως διαχρονικά η Περιφέρεια Κρήτης στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου, συμμετέχοντας με δυναμικό τρόπο στις διοργανώσεις που διεξάγονται στο κολυμβητήριο και γενικότερα δηλώνει πάντοτε “παρούσα” στα αιτήματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/04/2024

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών. Η …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ