Στην κορυφή ο Μπάλντουιν

Καλύτερος αθλητής του πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ της Θεσσαλονίκης -και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- αναδείχτηκε ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν. 

Ο 21χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να καταρρίψει το δικό του, προηγούμενο, πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 50μ. επιφάνεια και να εξασφαλίσει δύο όρια (50μ., 100μ. επιφάνεια) για το προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Καζάν της Ρωσίας.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (koe.org.gr) ο Μπάλντουιν εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ότι θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο στοχεύοντας σε ό,τι καλύτερο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, το γεγονός πως για 3η συνεχή χρονιά αναδεικνύομαι καλύτερος κολυμβητής του Εθνικού πρωταθλήματος ΟΠΕΝ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου εκεί και τα όρια που έπιασα για το Παγκόσμιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Γιώργος Μυρίλλο και Μιχάλη Σουσούνη όπως επίσης και τον Ν.Ο. Χανίων για τη μεγάλη στήριξη και βοήθεια.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο του Καζάν, εκεί πάω για το καλύτερο. Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος φέτος για την ελληνική αποστολή, καθώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο από προηγούμενες χρονιές και πιστεύω πως φέτος θα έρθουν πολύ περισσότερες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα», ήταν οι δηλώσεις του  Μπάλντουιν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ23/06/2025

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ Η ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ!

Με μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση, η Γιώτα Βλαχαντώνη ολοκλήρωσε τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ22/06/2025

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 4×50Μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ – 8Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΗ

Η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη για την Εθνική μας ομάδα τεχνικής κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που συνεχίζεται στη Χίο! …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
texniki chios vavoulas
ANEK nox.elgrecotours.gr Enetikon Restaurant Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ ETANAP Samaria Aegean Vavoulas