Στην Καλαμαριά για δύο πανελλήνια πρωταθλήματα ο ΝΟ Χανίων ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο οποίος θα πάρει μέρος σε δύο διαφορετικά πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πρόκειται για το πανελλήνιο Σπριντ  Μεγάλων Αποστάσεων 5000μ. και το Πανελλήνιο Ανάπτυξης Σπριντ 2000μ. και 1000μ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης την Κυριακή 7 Απριλίου, με τον ΝΟX ANEK LINES όπως κάθε χρόνο, να επιζητά τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις!

Αναλυτικότερα, στην αποστολή συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Μελεμενης Αναστάσιος, Νάκης Νικόλαος, Ξυρουχάκης Μανούσος, Κακαβελάκης Κωνσταντίνος, Παπαδάκης Νικόλαος, Μπροκαλάκης Μιχαήλ, Κακαβελάκης Διονύσιος, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κουκλινού Μαρινίκη, Σβαρνά Θεοφανία, Εργαζάκη Μαρίνα, Βομβολάκη Σοφία, Λαβράνου Αντωνία, Καστανάκη Αντριάννα, Κουκλινού Σωτηρία και Ξανθουδάκη Κάλλια.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος κ. Κουριδάκης Νικόλαος, ο προπονητής Αγγελάκης Μανόλης και ο κ. Νάκης Γεώργιος.

Δίπλα στην ομάδα Kανόε Kαγιάκ & Sup του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES και ο Σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το SYNKA, τα Νερά SAMARIA για την καθολική και διαχρονική τους στήριξη και τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών – A.I.B. LEADERS BROKERS”, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, το φανοποιείο αυτοκινήτων Παπαδάκης Γιάννης,. και το ΙΚΤΕΟ Χανίων τον κ. Μανωλικάκη Γιώργο &τον κ.Ιωάννου Θεόδωρος Λιπαντικά/Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα του Ν.Ο Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ