Στην αποστολή για τη Βουδαπέστη Ντουντουνάκη και Παπαστάμος

Στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα από 16 μέχρι 23 Μαΐου στη Βουδαπέστη ανακοινώθηκε πως περιλαμβάνονται οι Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται στην 18μελή αποστολή, ο στόχος της οποίας δεν είναι άλλος από το να εκπροσωπήσει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικότερα η ελληνική αποστολή, η οποία είναι να αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 14 Μαΐου είναι η εξής:

Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κων/νος Εγγλεζάκης, Δημήτρης Νέγρης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Σάββας Θώμογλου, Αρκάδιος Ασπουγαλής, Στέφανος Δημητριάδης, Δανιήλ Γιουρτζίδης και Νόρα Δράκου, Αννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Σαχά, Θάλεια Δρασίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ12/06/2021

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΟ OPEN Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΑΧΡΗΣ

Με το τέταρτο μετάλλιο, εκ των οποίων τρίτο χρυσό ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Αννα Ντουντουνάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ12/06/2021

ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ο ΚΑΧΡΗΣ

Το ασημένιο μετάλλιο στα αγωνίσματα των 100 και 800μ. ελεύθερο κατάφεραν να σφραγίσουν στο πλαίσιο της τρίτης και προτελευταίας ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ