Στη διασυλλογική ημερίδα West Side ο ΝΟ Χανίων

Ανοίγει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων. Αυτό θα συμβεί με τη συμμετοχή στη διασυλλογική ημερίδα West Side που διοργανώνει ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις πρώτες καλές τους επιδόσεις για μια χρονιά που ξεκινά και όπως κάθε φορά περιλαμβάνει μεγάλες προκλήσεις.

Η δράση στο κολυμβητήριο Περιστερίου θα σημάνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για το ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Αλμπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκης, Βλοντάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Κογιαννάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αναστ., Μαραγκουδάκη Γαβρ., Μουντάκης, Μπαδιερίτη, Μπελώνη, Μπολουδάκης, Μπριτζολάκης, Ξιφανταράκη, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρτ., Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή και Χίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ19/11/2023

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η …

Περισσοτερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ17/11/2023

ΗΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΧ

Σ’ ένα όμορφο ταξίδι που έχει ως αφετηρία το 1984 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα λαμβάνει μέρος ο Ηλίας Καλαμαρίδης. …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ