Στη διασυλλογική ημερίδα West Side ο ΝΟ Χανίων

Ανοίγει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων. Αυτό θα συμβεί με τη συμμετοχή στη διασυλλογική ημερίδα West Side που διοργανώνει ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις πρώτες καλές τους επιδόσεις για μια χρονιά που ξεκινά και όπως κάθε φορά περιλαμβάνει μεγάλες προκλήσεις.

Η δράση στο κολυμβητήριο Περιστερίου θα σημάνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για το ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Αλμπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκης, Βλοντάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Κογιαννάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αναστ., Μαραγκουδάκη Γαβρ., Μουντάκης, Μπαδιερίτη, Μπελώνη, Μπολουδάκης, Μπριτζολάκης, Ξιφανταράκη, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρτ., Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή και Χίνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Η ΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/07/2024

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 4×100Μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Με μια σπουδαία επίδοση που την έφερε στην 4η θέση ξεκίνησε η συμμετοχή για την Γεωργία Περάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ