Στα “βαθιά” άνδρες και γυναίκες του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μια νέα διπλή αποστολή περιμένει αυτό το Σάββατο (18/11) τις ομάδες πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES σε επίπεδο ανδρών και γυναικών για τα πρωταθλήματα της Α1. Φιλοξενούμενος της ανδρικής ομάδας είναι ο Ολυμπιακός, ενώ αντίπαλος για τις γυναίκες είναι ο Αλιμος.

Το παιχνίδι των γυναικών, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, θα είναι αυτό που θ’ ανοίξει την αυλαία, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να φιλοξενεί τον Αλιμο στις 2 το μεσημέρι. Δύσκολο το έργο για την ομάδα του Γιώργου Κατσουάκη, η οποία όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερη.
Σε ό,τι αφορά την αποστολή, διαθέσιμες είναι οι εξής παίκτριες: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Χαβρέ, Καβαγκούτσι, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Περδικάκη και Καραδάκη.

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δύο αργότερα, στις 4, θ’ ακολουθήσει το παιχνίδι των ανδρών για την 11η αγωνιστική, με τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να έχει την πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό. Μάλιστα, το έργο για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη γίνεται ακόμα δυσκολότερο διότι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με πιο σημαντικό αυτό του “Βάνια” Γκουσάροβ ο οποίος μένει εκτός λόγω τραυματισμού μαζί με τους Κουτρουλάκη και Παζαΐτη.
Η αποστολή: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Σάχου, Ζουζούνης, Μπιτσάκης, Σκουνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ02/12/2023

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Με μια πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ29/11/2023

ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η δυνατότερη ομάδα της Βουλιαγμένης κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟΧ ANEK LINES σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ