Στα Ιωάννινα για τους Χειμερινούς αγώνες η αποστολή της τεχνικής

Ετοιμος για νέες επιτυχίες είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ο οποίος αρχής γενομένης από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 11 του μήνα θα λάβει μέρος στην πρώτη φετινή κορυφαία εσωτερική διοργάνωση της περιόδου, τους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών.

Οι αγώνες φιλοξενούνται στα Ιωάννινα, με τον ΝΟΧ να είναι ανάμεσα στις πολυπληθέστερες αποστολές, καθώς θα πάρει μέρος με 43 αθλητές και αθλήτριες.

Η διοργάνωση αποτελεί κριτήριο πρόκρισης -το 1ο της φετινής περιόδου- για τις Εθνικές μας ομάδες που θα μετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (Καλαϊπέδα, 25 Ιουνίου – 1η Ιουλίου) και το παγκόσμιο ανδρών – γυναικών (Βελιγράδι, 7-14 Ιουλίου).

Συνολικά μετέχουν 560 κολυμβητές / τριες από 32 σωματεία της χώρας.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλμπάντη, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκη, Βλαχαντώνη, Βλοντάκη, Γαροφαλάκη, Γερουλάκη, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καβράκη, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αν., Μαραγκουδάκη Γαβ., Μαρκουλάκης, Μερλέμη, Μουντάκης, Μουτσάι, Μπαδιερίτης, Μπελώνη, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης, Ξηφανταράκη, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Τρουλλινός, Φραγκιουδάκης Δημ., Φραγκιουδάκης Ελ., Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Επίσης, ο ΝΟ Χανίων θα εκπροσωπηθεί και στους πρώτους αγώνες τεχνικής κολύμβησης βετεράνων που θα διεξαχθούν και αυτοί στα Ιωάννινα το Σαββατοκύριακο από τους αθλητές Κοκολινάκη Μιχάλη, Γαυγιωτάκη Σταύρο και Φουράκη Κατερίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ11/02/2024

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 47 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/02/2024

ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΑ MASTERS ΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ & ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗ

Παράλληλα με τους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης διεξήχθησαν και οι αγώνες Masters για το ίδιο άθλημα στην πόλη των Ιωαννίνων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ