Σε διπλό ταμπλό στα τελικά έφηβοι και νεάνιδες!

Σε διπλό ταμπλό θ’ αγωνιστούν η εφηβική ομάδα και αυτή των νεανίδων πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίες ξεκινούν την πορεία τους στην τελική φάση των πρωταθλημάτων που λαμβάνουν μέρος.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα των νεανίδων θα παίξει στην Θεσσαλονίκη, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, δίνοντας το πρώτο της παιχνίδι την Πέμπτη (11/7, 20:15), οπότε και θ’ αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ την Παρασκευή (12/7, 12:00) θ’ ακολουθήσει το ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Αναλυτικότερα η αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη είναι η εξής: Αμανατίδου, Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Ιγνατίου, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Λιοδάκη, Μαθιουλάκη, Μπασιά, Πασβάντη, Πατεράκη, Περδικάκη, Τρουλάκη, Χαβρέ Αλ., Χαβρέ Ελ.

Από την άλλη, η εφηβική ομάδα θα δώσει τις υποχρεώσεις της στα τελικά, παίζοντας στην Πάτρα όπου και σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη (12/7, 16:00) ενώ το Σάββατο (13/7, 09:00) θ’ ακολουθήσει το ματς κόντρα στη ΝΕ Πατρών.

Η αποστολή για την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη είναι η εξής: Χατζάκης, Ριζωνάκης, Τζανακάκης, Σκουνάκης, Κρασαδάκης, Κοκολάκης, Βαρουξής, Ζουζούνης, Γεωρβασάκης, Σάχου, Γράσσος, Μαραγκουδάκης, Νικολακάκης, Παπαδάκης Αντ., Παπαδάκης Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ22/07/2024

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι προπονητής στην ανδρική ομάδα πόλο αναλαμβάνει ο Μάνθος Βουλγαράκης. Ο Βουλγαράκης επιστρέφει στην θέση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ21/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ 4ΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία για την ομάδα πόλο κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία διεκδίκησε τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ