Σε διπλό ταμπλό κόντρα στην ΑΕΚ άνδρες & γυναίκες του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε διπλό ταμπλό κόντρα στην ΑΕΚ θ’ αγωνιστούν οι ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου. Το ένα παιχνίδι θα γίνει στα Χανιά και το άλλο στο κολυμβητήριο Αλίμου.

Πρώτη στην μάχη αναμένεται να ριχθεί η γυναικεία ομάδα, φιλοξενώντας στις 2:30 το μεσημέρι την αντίπαλο της σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Α1. Η νίκη κρίνεται ως απαραίτητη για την ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη, η οποία προέρχεται από τον πολύ σημαντικό εκτός έδρας βαθμό που απέσπασε απέναντι στην ΝΕ Πατρών.

Οι διαθέσιμες παίκτριες για τον προπονητή του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι οι εξής: Πασβάντη, Γλυνιαδάκη, Φουράκη, Ινάμπα, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Καραδάκη, Καβακούτσι, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Βούλγαρη, Χαβρέ και Τρουλάκη.

Ακολούθως, στις 6:30 το απόγευμα, η ανδρική ομάδα θα επιδιώξει στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στην έδρα της ΑΕΚ, σε μια αποστολή ιδιαίτερα κρίσιμη από βαθμολογικής άποψης. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο παιχνίδι στέφτηκε με επιτυχία για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ο οποίος επικράτησε του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης και Κουτρουλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ14/04/2024

ΗΤΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Ο Αλιμος ήταν ο νικητής με σκορ 18-11 στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι και άνοιξε την αυλαία …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ13/04/2024

ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Ανέλπιστη ήττα από τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, χάνοντας με σκορ 9-8 σε παιχνίδι …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ