Σχοινιάς και μετά Μιλάνο για Μοστιτσόγλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Ομηρο Μοστιτσόγλου με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ, με την οποία αναμένεται να λάβει μέρος σε διεθνή ρεγγάτα που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES ο οποίος προπονείται στον Πόρο υπό τις οδηγίες του Αντώνη Λαδά συμμετέχει σε κοινόβιο προετοιμασίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο ξεκίνησε στον Σχοινιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου.

Ο Μοστιτσόγλου θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ιταλία προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνή ρεγγάτα που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο. Ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας όλων των αθλητών εν όψει των διεθνών αγώνων (πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα) που ακολουθούν μέσα στη σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ05/04/2024

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ