Σχοινιάς και μετά Μιλάνο για Μοστιτσόγλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Ομηρο Μοστιτσόγλου με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ, με την οποία αναμένεται να λάβει μέρος σε διεθνή ρεγγάτα που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES ο οποίος προπονείται στον Πόρο υπό τις οδηγίες του Αντώνη Λαδά συμμετέχει σε κοινόβιο προετοιμασίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο ξεκίνησε στον Σχοινιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου.

Ο Μοστιτσόγλου θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ιταλία προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνή ρεγγάτα που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο. Ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας όλων των αθλητών εν όψει των διεθνών αγώνων (πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα) που ακολουθούν μέσα στη σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ18/07/2024

ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΠΡΙΝΤ

Με στόχο να επιβεβαιώσουν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται αλλά και τις μεγάλες τους δυνατότητες οι αθλητές του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ17/07/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΒΝΤΙΒ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Oλα είναι έτοιμα για να λάβει o Oμηρος Μοστιτσόγλου στους παγκόσμιους αγώνες κανόε καγιάκ Junior & U23. Η διοργάνωση ξεκινά …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ