Απόφαση για “ξεπάγωμα” του διορισμού διακριθέντων αθλητών

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώσει ότι με απόφασή του, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχωρά στο “ξεπάγωμα” του διορισμού διακριθέντων αθλητών.

 

Συγκεκριμένα, εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ αρ. 86/21-1-2014, δηλαδή εντός της τρέχουσας εβδομάδας (έως 31/1), καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού των φορέων στους οποίους έχουν διατεθεί οι προς διορισμό διακριθέντες αθλητές να τους ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως προβλέπει η Απόφαση αρ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.12/71/οικ.1153 (ΦΕΚ αρ. 86) την οποία υπογράφει ο Υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση για τυχόν αλλαγή των τυπικών τους προσόντων, αλλαγή νομού, επιλογή διορισμού σε ΟΤΑ για τους οποίους έχει αποφασιστεί αναστολή προσλήψεων, κλπ. 

Για να βρείτε το σχετικό ΦΕΚ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, www.et.gr. Στις αναζητήσεις επιλέξτε ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 2014 , αριθμός 86/21-1-2014.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ28/09/2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤ. ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Την επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Χανίων, η οποία συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της «Ονειρο είναι τα Χανιά», …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ16/09/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη διατροφολόγο, Κατερίνα Καλαμαρίδη. Η κα Καλαμαρίδη, η οποία μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ