Ψησταριά από τον σύλλογο γονέων κολύμβησης

Ψησταριά με καλεσμένους αθλητές και γονείς απ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΝΟ Χανίων ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων κολύμβησης Ν.Ο. Χανίων σας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του συλλόγου για να κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με ψησταριά, μουσική και άφθονη μπύρα!

Μια χρονιά γεμάτη κούραση, ιδρώτα, εμπειρίες, επιτυχίες, αποτυχίες και φυσικά με την κατάκτηση 2 χάλκινων μεταλλίων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και αρκετές θέσεις μέσα στην 15άδα! Οπότε, θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς και όλους τους γονείς και φυσικά τη νέα διοίκηση του Ομίλου που από τα πρώτα της βήματα δείχνει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα μας (σε γονείς και παιδιά).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Η μικρή αυτή γιορτή θα στηθεί από τις 18:00 κι έπειτα έξω από τα γραφεία του συλλόγου μας στο χώρο του “πάρκινγκ” και γι’ αυτό τον λόγο να ενημερώσουμε ότι έπειτα από σχετικό αίτημα μας στη διοίκηση αλλά και στο ΕΑΚ Χανίων ο χώρος αυτός θα παραμείνει κλειστός για παρκινγκ από τις 15:00 και μετά για την ασφάλεια των παρευρισκομένων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ24/09/2023

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΡΙΚ ΠΑΟΥΕΡΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Πόσοι άραγε θυμούνται τον Ρικ Πάουερς, ο οποίος πριν από 40 ολόκληρα χρόνια, από το 1983 μέχρι και το 1987, …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ05/09/2023

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η εμπειρία και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν το ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης. Με τις …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ