Ψησταριά από τον σύλλογο γονέων κολύμβησης

Ψησταριά με καλεσμένους αθλητές και γονείς απ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΝΟ Χανίων ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων κολύμβησης Ν.Ο. Χανίων σας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του συλλόγου για να κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με ψησταριά, μουσική και άφθονη μπύρα!

Μια χρονιά γεμάτη κούραση, ιδρώτα, εμπειρίες, επιτυχίες, αποτυχίες και φυσικά με την κατάκτηση 2 χάλκινων μεταλλίων στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και αρκετές θέσεις μέσα στην 15άδα! Οπότε, θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς και όλους τους γονείς και φυσικά τη νέα διοίκηση του Ομίλου που από τα πρώτα της βήματα δείχνει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα μας (σε γονείς και παιδιά).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Η μικρή αυτή γιορτή θα στηθεί από τις 18:00 κι έπειτα έξω από τα γραφεία του συλλόγου μας στο χώρο του “πάρκινγκ” και γι’ αυτό τον λόγο να ενημερώσουμε ότι έπειτα από σχετικό αίτημα μας στη διοίκηση αλλά και στο ΕΑΚ Χανίων ο χώρος αυτός θα παραμείνει κλειστός για παρκινγκ από τις 15:00 και μετά για την ασφάλεια των παρευρισκομένων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ