Πρώτοι αγώνες στο 2024 για την ομάδα κολύμβησης

Στους πρώτους αγώνες για το 2024 έλαβε μέρος η ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της τον επόμενο μήνα στο χειμερινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Αποστόλης Γεωργιάδης, είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του, μένοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 14 ΙΑΝ

Ο ΝΟ Χανίων πήρε μέρος στην ημερίδα με τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κυριακουλάκη, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Τζεμανάκης και Τσιφετάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ