Πρωτιά του “Κορμοράνος” από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (18/2) στο Ιδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της πανελλήνιας γενικής κατάταξης αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2022 που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.).

Απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές όλων των αγωνιστικών περιφερειών της χώρας.

Για την Κρήτη, επί συνόλου 11 σκαφών, το πρώτο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο διατηρεί το προβάδισμα στην Κρήτη για 7η συνεχή χρονιά.

Κυβερνήτης είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Γιώργος Αναστασόπουλος, Νίκος Περβανάς, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Γιάννης Ζερβός, Σπύρος Καρακώστας, Γιάννης Γυπάκης και Δημήτρης Φαραντούρης.

Το δεύτερο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Μύρια” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και το τρίτο στο σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ι.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α
ΚΥΡ24/03/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 54Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕ΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 54ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θ’ αρχίσουν στις 30 …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α
ΤΡΙ30/01/2024

ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μανιουδάκη. Η εκδήλωση διεξήχθη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ