Πρωτιά του “Κορμοράνος” από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (18/2) στο Ιδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της πανελλήνιας γενικής κατάταξης αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για το 2022 που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.).

Απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές όλων των αγωνιστικών περιφερειών της χώρας.

Για την Κρήτη, επί συνόλου 11 σκαφών, το πρώτο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο διατηρεί το προβάδισμα στην Κρήτη για 7η συνεχή χρονιά.

Κυβερνήτης είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Γιώργος Αναστασόπουλος, Νίκος Περβανάς, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Γιάννης Ζερβός, Σπύρος Καρακώστας, Γιάννης Γυπάκης και Δημήτρης Φαραντούρης.

Το δεύτερο έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Μύρια” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και το τρίτο στο σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ι.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΤΡΙ26/09/2023

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ 52ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Σε μια λιτή εκδήλωση, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων απένειμε τα πτυχία στους απόφοιτους της 52ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ
ΠΕΜ18/05/2023

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”

Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου ο προγραμματισμένος αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας “Καλλικράτης” με διοργανωτή τον ΝΟ Χανίων. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ