Πρωτιά για τον “Κορμοράνο” και για το 2020

Τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης για όλες τις περιφέρειες της χώρας για το 2020 για αγώνες ανοικτής θάλασσας ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.).

Ειδικότερα για την Κρήτη, την 1η θέση και μάλιστα για 5η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο συγκέντρωσε 1602 βαθμούς. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Μανώλης Τζομπανάκης.

Στη 2η θέση βρέθηκε το σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με 497 βαθμούς με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο, ενώ την 3η θέση κατέλαβε το σκάφος “Μύρια” του Ι.Ο.Χ. με 417 βαθμούς με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΕΤ17/02/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 10π.μ. ξεκινούν μαθήματα ιστιοπλοΐας που αφορούν παιδιά ηλικίας …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΡ25/09/2020

ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενημερώνει ότι τα μαθήματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ