Πρωτιά για τον ΝΟ Χανίων στην α’ φάση του περιφερειακού

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο της α’ φάσης του περιφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης με τους αγώνες να διεξάγονται το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30/6) στο Ηράκλειο.

Αυτό μαρτυρούν τα αποτελέσματα και τα πολλά όρια που κατέρριψαν οι αθλητές του Αποστόλη Γεωργιάδη, αλλά και η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσε ο Ναυτικός Ομιλος. Απόδειξη ότι αναδείχτηκε στην 1η θέση στην βαθμολογία τόσο της γενικής κατάταξης όσο και σε αυτή των ανδρών ενώ στις γυναίκες ο ΝΟΧ ήταν 3ος.

Ετσι, οι Χανιώτες κολυμβητές και κολυμβήτριες δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στη β’ και καθοριστική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη μεταξύ 19-22 Ιουλίου και θα διεξαχθεί σε Ιωάννινα και ΟΑΚΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων ήταν οι εξής: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Στραβοπόδη, Τζεμανάκης, Τσιφετάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ22/07/2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΝΟΧ – 3Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Με την κατάκτηση δύο ακόμα μεταλλίων, φτάνοντας έτσι τα εννέα σε σύνολο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ21/07/2024

“ΛΑΜΠΕΙ” Η ΕΡΑΤΩ! ΣΤΑ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΝΟΧ

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και τρίτο συνολικά κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή της η Ερατώ Πιτσιτάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ