Πρωταθλήτριες Ελλάδας στο ομαδικό οι κορασίδες Α

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης εξακολουθεί να παραμένει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, με τις κορασίδες Α να κατακτούν τον τίτλο των πρωταθλητριών Ελλάδος στο αγώνισμα του ομαδικού.

Οι ταλαντούχες αθλήτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο αγώνισμα του ομαδικού, όπου και κατέκτησαν την 1η θέση χάρη στη συνολική τους βαθμολογία με 296.9104.

Πρόκειται για μία διάκριση που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τη διαχρονική αξία του τμήματος αλλά και την εξαιρετική δουλειά που επιτελούν οι προπονήτριες, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Αρια Δασκαλάκη και Φρατζέσκα Αμπελά.

Αναλυτικότερα τα κορίτσια που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο είναι τα εξής: Βλαζάκη Κ. / Δραμηλαράκη Μ. / Κατσαρού Π. / Μαρτσάκη Γ. / Νιωτάκη Μ. / Σπανουδάκη Ε. / Συννεφάκη Ε. / Μακρινάκη Ν. / (R) Γερωνυμάκη Μ. / (R) Πολυχρονάκη Σ.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων διεξάγεται στο κολυμβητήριο Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ19/07/2024

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ17/07/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ (2Η ΘΕΣΗ) ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Με επιτυχία εξελίσσεται η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν καλλιτεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ