Προετοιμασία και… αποστολή στο παγκόσμιο Κ23 για την Αλεξανδράκη

Σε κοινόβιο προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά θα πάρει μέρος η Ευτυχία Αλεξανδράκη.

Η προετοιμασία για την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αφορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και νέων ανδρών/γυναικών Κ23, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στζέγκεντ της Ουγγαρίας από τις 31 Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ, Μανώλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια στην Ευτυχία! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή».

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΔΕΥ02/01/2023

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 2022

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και νέες μεγάλες επιτυχίες περιλάμβανε η χρονιά που ολοκληρώθηκε για το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ03/11/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στη λίμνη Κουρνά οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ