Πρεμιέρα στο πανελλήνιο νεανίδων με χρυσό (τεχν. ομαδικό) και ασημένιο (τεχν. ντουέτο)

Εξαιρετικά ξεκίνησε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Βόλου.

Ενα χρυσό -στο τεχνικό ομαδικό- και ένα ασημένιο μετάλλιο -στο αγώνισμα του τεχνικού ντουέτου- συνθέτουν τον απολογισμό της πρώτης ημέρας για τα κορίτσια της Μπιλιάνα και της Γιάνας Γκεοργκίεβα, τα οποία όπως αποδεικνύεται, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ειδικότερα, στο τεχνικό ομαδικό η βαθμολογία του ΝΟ Χανίων ήταν 72.7387 ενώ στο τεχνικό ντουέτο ο Ναυτικός Ομιλος συμμετείχε με δύο χορογραφίες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
1η θέση – 72.7387β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματικές: Κανατάκη Ειρήνη, Μπλεμπλιδάκη Ελένη)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ
2η θέση – 74.7108β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια / Νίκου Γαρυφαλιάνα
9η θέση – 69.5796β..: Κοκκινάκη Μαρία / Τζατζιμάκη Αγγελική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ21/11/2023

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΜΠΟΚΟΥ

Σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νέων / νεανίδων κλήθηκε η Αντωνία Μπόκου. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ03/11/2023

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΚΟΥ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η πιο επιτυχημένη αθλητική της χρονιά εξελίχθηκε το 2023 για την Αντωνία Μπόκου, έχοντας τις προοπτικές να συνεχίσει το ίδιο …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ