Πρεμιέρα για φέτος στον Αγ. Νικόλαο

Την πρώτη τους επίσημη αγωνιστική δράση για την περίοδο που ακολουθεί θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η διαστάσεων 25μ. πισίνα του κολυμβητηρίου στον Αγ. Νικόλαο θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, οι οποίοι δίνουν μια πρώτη ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι αθλητές και αθλήτριες την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων σε αγόρια και κορίτσια είναι η εξής: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Κατσαμάκης, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κουρουνιώτη, Κυριακουλάκη, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σεργάκη Κυρ., Σεργάκη Κων., Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης, Φρέρης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ27/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία αυτό …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ