Πρεμιέρα για φέτος στον Αγ. Νικόλαο

Την πρώτη τους επίσημη αγωνιστική δράση για την περίοδο που ακολουθεί θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η διαστάσεων 25μ. πισίνα του κολυμβητηρίου στον Αγ. Νικόλαο θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, οι οποίοι δίνουν μια πρώτη ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι αθλητές και αθλήτριες την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον ΝΟ Χανίων σε αγόρια και κορίτσια είναι η εξής: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Κατσαμάκης, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κουρουνιώτη, Κυριακουλάκη, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σεργάκη Κυρ., Σεργάκη Κων., Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης, Φρέρης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ