Πολυξένη (Ολια) Κόρακα (κολύμβηση)

Γεννημένη την παραμονή των Χριστουγέννων του 2007, η Πολυξένη ή Ολια Κόρακα συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις τάξεις του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μάλιστα ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κόρακα μετά τη μεγάλη της αδερφή, Δέσποινα, που είναι επίσης κολυμβήτρια και αυτή την περίοδο σπουδάζει και τον μικρότερο αδερφό της -αθλητή της υδατοσφαίρισης- Παναγιώτη.

Η Ολια Κόρακα ξεκίνησε την κολύμβηση απ’ όταν ήταν 6 χρονών, έχοντας πλέον μια 10ετή διαδρομή μέχρι σήμερα στο κολυμβητήριο.

Εχει συμμετάσχει σε 5 πανελλήνια -θερινά και χειμερινά- πρωταθλήματα και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχει περισσότερο είναι τα 50 και 100μ. ελεύθερο.

Οπως λέει και η ίδια, «η κολύμβηση είναι ένα άθλημα πολύ απαιτητικό αλλά με κάνει να ξεχνιέμαι από το καθημερινό άγχος από το διάβασμα ενώ μου έχει χαρίσει αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες αλλά και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ