Πολυξένη (Ολια) Κόρακα (κολύμβηση)

Γεννημένη την παραμονή των Χριστουγέννων του 2007, η Πολυξένη ή Ολια Κόρακα συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις τάξεις του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μάλιστα ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κόρακα μετά τη μεγάλη της αδερφή, Δέσποινα, που είναι επίσης κολυμβήτρια και αυτή την περίοδο σπουδάζει και τον μικρότερο αδερφό της -αθλητή της υδατοσφαίρισης- Παναγιώτη.

Η Ολια Κόρακα ξεκίνησε την κολύμβηση απ’ όταν ήταν 6 χρονών, έχοντας πλέον μια 10ετή διαδρομή μέχρι σήμερα στο κολυμβητήριο.

Εχει συμμετάσχει σε 5 πανελλήνια -θερινά και χειμερινά- πρωταθλήματα και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχει περισσότερο είναι τα 50 και 100μ. ελεύθερο.

Οπως λέει και η ίδια, «η κολύμβηση είναι ένα άθλημα πολύ απαιτητικό αλλά με κάνει να ξεχνιέμαι από το καθημερινό άγχος από το διάβασμα ενώ μου έχει χαρίσει αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες αλλά και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ03/06/2024

ΝΕΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ “3RD ARENA HERAKLION SWIMMING CHALLENGE”

Μία νέα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους κατέγραψαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ