Πολυνίκης ο ΝΟX ΑΝΕΚ LINES στο πανελλήνιο Ωκεάνιο Καγιάκ

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν για το 2024 οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη την Κυριακή 10 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας, ο Ναυτικός Ομιλος αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος, χάρη στην κατάκτηση τριών χρυσών και ενός ασημένιου μεταλλίου.

Αυτές οι επιδόσεις τον έφεραν στη 2η θέση με 21 βαθμούς πίσω από τον ΝΟ Χαλκίδας που ήταν πρώτος με 45,5β..

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μαν. Αγγελάκης, τονίζει τα εξής: «Συγχαίρουμε όλους του αθλητές και τις αθλήτριες για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που έφεραν. Εκτός από τις ατομικές διακρίσεις, μέσα από την ομαδική προσπάθεια ο ΝΟ Χανίων αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος και δευτεραθλητής Ελλάδας. Συνεχίζουμε τον άλλο μήνα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ. Τέλος ευχαριστούμε τον ΝΟ Βάρης Βάρκιζας για την άψογη φιλοξενία του».

Να σημειωθεί η σημαντική βοήθεια που πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο προμήθευσε με σκάφη τον ΝΟ Χανίων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια των αθλητών-τριών για τη διεκδίκηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

1η πανελλήνια νίκη

• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη SS1 15χλμ. νεανίδων
• Κουκλινού Μαρινίκη SS110χλμ. κορασίδων
• Νάκης Νικόλαος SS1 10χλμ. παίδων

2η πανελλήνια νίκη

• Αλεξανδράκη Ευτυχία SS1 15χλμ. γυναικών

5η θέση

• Ξυρουχάκης Μανούσος SS1 10χλμ. παίδων

8η θέση

• Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος SS1 15χλμ. ανδρών

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τα Νερά SAMARIA για την καθολική και διαχρονική τους στήριξη και τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών – A.I.B. LEADERS BROKERS”, το συνεργείο αυτοκινήτων Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών), το φανοποιείο αυτοκινήτων Παπαδάκης Γιάννης, την ΣΙΔΑΛ ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και το ΙΚΤΕΟ Χανίων για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νάκη Γεώργιο, την κα Σμυρνάκη Παναγιώτα, την κα Πουλατζακλή Αντωνία και τον κ. Γκάμαρη Σωτήριο για την άψογη φιλοξενία και στήριξη που παρείχαν στους αθλητές/τριες μας, την παραμονή και την ημέρα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ11/04/2024

ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Νέες μεγάλες διακρίσεις γιορτάζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο κανόε καγιάκ! Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ05/04/2024

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Ετοιμος για τη συμμετοχή του σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις στο κανόε καγιάκ είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, ο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ