Πέντε κολυμβητές-τριες στο φετινό πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ

Τρεις κολυμβητές και δύο κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περιλήφθηκαν στη λίστα του προγράμματος επίλεκτων (B’) για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 που ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Πρόκειται για τους Μανώλη Κατσαμάκη, Στέφανο Ιωάννη Μπότσαρη, και Γεώργιο Σκουνάκη οι οποίοι επιλέχθηκαν στην κατηγορία παμπαίδων Β’ (Κ13, γεν. 2011), ενώ τα κορίτσια που εντάχθηκαν αντίστοιχα είναι οι Ηλέκτρα Ξεζωνάκη και Δανάη Σταθάκη από την προαγωνιστική κατηγορία (Κ12, γεν. 2012).

Στόχος του προγράμματος της Ομοσπονδίας είναι η παρακολούθηση, καταγραφή και αξιολόγηση της εξέλιξης των κολυμβητών/τριων των πρώιμων αναπτυξιακών ηλικιών και η ενίσχυση των κινήτρων και η πολύπλευρη ανάπτυξη των κολυμβητικών ικανοτήτων τους σε όλα τα στυλ.

Η επιλογή των αθλητών του ΝΟΧ έγινε με βάση τα όρια που κατέρριψαν την περασμένη σεζόν, αλλά και οι επιδόσεις που πέτυχαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ