“Πέφτουν” στους Χειμερινούς παμπαίδες & παγκορασίδες

Με τη συμμετοχή των παμπαίδων και παγκορασίδων (Α’, Β’) ξεκινούν την Παρασκευή και για το ερχόμενο τριήμερο (9-11 Φεβρουαρίου) οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης στους οποίους δίνει το παρών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Συνολικά, την αποστολή συγκροτούν 23 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι επιδιώκουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο ΟΑΚΑ όπου και θα φιλοξενηθούν οι αγώνες για τη Νότια Ελλάδα ενώ αντίστοιχα για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας η δράση θα καταγραφεί στο Ποσειδώνιο.

Αναλυτικότερα οι αθλητές του ΝΟ Χανίων που θα πάρουν μέρος στους αγώνες είναι οι εξής: Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Βασιλάκη, Γαρεφαλάκη, Γιανναράκη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Θωμάκη, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κολομβοτζάκης, Κουργιαντάκης, Μαργιολάκης, Μπότσαρης, Πατεράκης, Πενταράκη, Πρώιμου, Σέρντιουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης, Τζεμανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ