Οπωσδήποτε νίκη στο καθοριστικό ματς με ΝΟ Πατρών!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι… το επόμενο που είναι η ελπίδα να οδηγηθεί η σειρά δίνει την Πέμπτη (25/4, 15:00) ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, φιλοξενώντας στο κολυμβητήριο Χανίων τον ΝΟ Πατρών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη φιλοδοξεί να φτάσει στη νίκη προκειμένου να οδηγήσει τη σειρά σε ένα τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι και να παίξει το Σάββατο (27/4) τους κόπους όλης της χρονιάς ώστε να παραμείνει στην Α1.

Απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσία του κόσμου προκειμένου o ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Αλλωστε αυτή χάθηκε στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες από ένα χαμένο πέναλτι.

Η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουράσοβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης και Μπιτσάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ / ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρόκριση στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων πόλο που παίρνουν μέρος διεκδικούν παίδες και κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Σταθερά στην Εθνική πόλο κορασίδων παραμένουν δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπου πρόκειται για την Κατερίνα Κουνδουράκη και τη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ